Contact

Onderhoud op maat voor al je installaties

Laat falende apparatuur je geen kopzorgen geven

Goed en veilig functionerende keukenapparatuur en -installaties zijn van levensbelang voor je horecaonderneming. Nare geuren, rookontwikkeling of zelfs brand wil je dan ook ten aller tijde voorkomen. Met regelmatig en hoogwaardig onderhoud beperk je deze risico’s. 

Voor vieze, schone, koude en warme lucht

Vieze lucht, vet, rook, roet en stofdeeltjes. Zij vervuilen een afzuigkap, ventilator en het kanaalwerk het meest. De roosters in de afzuigkap houden gemiddeld 50-60% van de vervuiling tegen. Maar het zwaarst worden het kanaalwerk en de ventilator vervuild. Hierdoor neemt de afzuigcapaciteit af en ontstaat een zwaardere belasting op o.a. de lagers en de elektromotor van de afzuigmotor. Door vervuiling van vet en roet neemt de kans op brand (sterk) toe.

Periodiek onderhoud van apparatuur:

  • verlengt de levensduur
  • behoudt de zuigkracht
  • beperkt kans op brand
  • levert een prettig werkklimaat in de keuken
  • bespaart kosten

Verzeker jezelf van uitkering bij brandschade

Bij het afsluiten van een brandverzekering wordt er meestal wel goed op gelet: het verplichte onderhoud als polisvoorwaarde. Maar wanneer de jaren eenmaal verstrijken raakt deze plicht toch vaak op de achtergrond…. Een doodzonde vinden wij. Want brandschade is vaak een grote kostenpost die in de tonnen oploopt. Dat wil je niet aan je neus voorbij zien gaan door achterstallig onderhoud, toch?  

Voorkom uitval, schade of extra kosten

Wij regelen het onderhoud tot in de puntjes voor je. 

Reinigen

De keuken moet een hygiënische en brandveilige werkplek zijn. Zorg daarom voor periodieke en  professionele reiniging van apparatuur, installaties en luchtkanalen. 

Onderhoud

Niet alleen de maag, maar ook keukenapparatuur heeft liefde nodig. Periodiek onderhoud verlengt de levensduur en bespaart energieverbruik. 

Keuren

Zeker weten dat je verzekeraar uitkeert bij schade? Een voortijdige (jaarlijkse) inspectie of keuring voorkomt veel leed achteraf. 

Waarom een onderhoudscontract?

Snelle storingsdienst

Storingen die na 22:00 uur worden gemeld, worden de volgende dag in behandeling genomen. Ook in het weekend en op feestdagen. 

Garantie op services

Op uitgevoerde werkzaamheden leveren wij 3 maanden garantie m.u.v. geleverde onderdelen. 

10% korting of meer

Bij een langdurig contract krijg je 10% korting. Laat je meerdere installaties door ons onderhouden? Dan loopt de korting zelfs op!

Updates ontvangen? Meld je aan!