Contact

Grootkeukens

Van afwas tot afzuig

Complete keukens

De inrichting van een complete keuken is een complex spel met verschillende leveranciers en disciplines. Alle apparatuur op de juiste tijd op de juiste plek vereist de nodige planning en kennis.
Daarom bieden we jou de optie om één aanspreekpunt te hebben voor de complete installatie van jouw grootkeuken. Van afwas tot afzuig. Van koeling tot verwarming.

Alles in één keer geregeld

Zo stemmen we de gehele inrichting optimaal op elkaar af, zodat alle apparatuur optimaal geplaatst is en optimaal werkt. Hierdoor kom je tijdens het proces niet voor onverwachte extra investeringen te staan.
Van fornuis tot afzuigkap. Van oven tot WTW-installatie.
In één keer geregeld.

Samenwerking met onze landelijke grootkeuken partner

In samenwerking met een landelijke grootkeukenspecialist ontwikkelen en leveren we complete professionele grootkeukens voor diverse sectoren. Onze gezamenlijke kennis en kunde met betrekking tot het inrichten, realiseren en onderhouden van professionele grootkeukens en de daarop perfect afgestemde grootkeukenventilatie, helpen je bij het starten, vernieuwen of verduurzamen van je zaak.

Jouw keuken leasen?

Ook voor complete grootkeukens bieden wij de mogelijkheid voor operationele lease.

Geen grote investeringen

Je hoeft geen grote hoeveelheden kapitaal ineens te investeren in de aanschaf van keukenapparatuur. Dit houdt je financiën voor lange tijd overzichtelijk, zonder een grote hap uit je reserves.

Up-to-date apparatuur

Met operationele lease kan je regelmatig upgraden naar de nieuwste en meest efficiënte keukenapparatuur, waardoor je altijd kan profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen in o.a. de nieuwste WTW-systemen.

Inclusief 60 maanden onderhoud

Dit betekent 5 jaar lang onbezorgd gebruik maken van de apparatuur.
Dan weet je dat je keukenapparatuur altijd in topconditie is.

Flexibele termijnen

We begrijpen dat de behoeften van je bedrijf kunnen veranderen, daarom bieden we flexibele leaseopties met verschillende looptijden die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke situatie.

WTW-systeem: Rust je keuken uit met haar eigen energiefabriek

Hier ontstaat namelijk een enorme hoeveelheid warme lucht. Die warme lucht blaas je nu richting de vogeltjes, terwijl jij in andere ruimtes moet stoken om deze warm te krijgen. Dat kan anders.

Producten en installaties

Door onze krachten te bundelen, kunnen we complete grootkeukens leveren en installeren.

Afzuiging
Ventilatie
Reiniging
WTW-systemen
Koeling
Ovens
Fornuizen
Koelcellen / vriescellen
Grootkeuken apparatuur

Een complete grootkeuken vraagt om een compleet onderhouds­abonnement

Snelle storingsdienst

Storingen die na 22:00 uur worden gemeld, worden de volgende dag in behandeling genomen. Ook in het weekend en op feestdagen.

Garantie op services

Op uitgevoerde werkzaamheden leveren wij 3 maanden garantie. Bij regelmatig onderhoud geven we ook garantie op de onderdelen.

Korting of meer

Bij een langdurig contract krijg je 10% korting. Laat je meerdere installaties door ons onderhouden? Dan loopt de korting zelfs op!

Heb je nog vragen?

We denken graag met je mee

We zijn niet alleen uw partner in luchttechniek, maar denken graag mee over je bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we met de installatie van een complete grootkeuken jou kunnen helpen groeien

Updates ontvangen? Meld je aan!