Contact

Voor wie we er zijn

Niemand kan leven zonder lucht

Onze luchttechniek en HVAC specialisten hebben ervaring in een flink aantal branches.
Zit jouw branche er niet tussen? Geen zorgen. Wij gaan graag de uitdaging met je aan!

Horeca

We zijn begonnen in de horeca en nog steeds zijn we in deze branche het meest actief. Dat is niet voor niks, want in de horeca is de kwaliteit van lucht enorm belangrijk. Jij wilt je gasten een fijne ervaring geven en je medewerkers een goede werkplek. Vieze geuren, een onaangenaam binnenklimaat en ziekteverwekkers wil je dus voorkomen.

Kantoren

Jij wilt dat je medewerkers kunnen werken in een gezonde, frisse omgeving met een aangename temperatuur. Een slechte luchtkwaliteit kan namelijk allerlei problemen opleveren. Denk aan concentratieproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn. Bovendien wil je voorkomen dat werknemers ziek worden. Om besmetting met virussen (zoals COVID-19) te voorkomen kunnen wij R-Led installeren. Dit luchtreinigingssysteem elimineert ziekteverwekkers tot wel 99%.

Onderwijs

Een slechte luchtkwaliteit heeft effect op de leerprestaties. Het kan bijvoorbeeld concentratieproblemen, vermoeidheid of hoofdpijn veroorzaken. Een gezonde, frisse omgeving met een aangename temperatuur is voor een school dus belangrijk. Bovendien wil je voorkomen dat leerlingen ziek worden. Om de veiligheid van de leerlingen en continuïteit van het onderwijs te garanderen, kunnen wij R-Led installeren. Dit luchtreinigingssysteem elimineert ziekteverwekkers tot wel 99%.

Sportscholen

Als sportschool heb je te maken met leden die binnen sporten en zweten. Vieze geurtjes en klamme, warme lucht liggen dan op de loer. Daarom is goede ventilatie voor sportscholen erg belangrijk. Daarmee behoud je een gebalanceerd en aangenaam binnenklimaat, hoe hard je leden ook zweten. Doordat mensen tijdens het sporten dieper in- en uitademen verspreiden virusdeeltjes zich in sportscholen sneller. Om te voorkomen dat leden ziek worden kunnen wij R-Led installeren. Dit luchtreinigingssysteem elimineert ziekteverwekkers (waaronder COVID-19) tot wel 99%.

Andere branche?

Geen zorgen! We zijn er ook voor jou.

In de bovenstaande branches hebben wij de meeste ervaring. Maar vanzelfsprekend zijn wij er ook voor andere branches. Benieuwd of wij de juiste oplossing hebben voor jouw situatie? Neem contact op en daag ons uit.

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Maatwerk oplossingen

Wij kijken altijd naar jouw unieke situatie en leveren een oplossing op maat. De meest fraaie en bijzondere toepassingen realiseerden we in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deskundige plaatsing


Onze monteurs zijn ervaren en professioneel. Zij installeren de oplossing op een deskundige manier, waarbij ze ook altijd rekening houden met de brandveiligheid.

Landelijke service- en storingsdienst

Onze deskundige monteurs worden door ons getraind en opgeleid. Ze wonen strategisch verspreid door heel Nederland.