Contact

Afzuigkanalen

Laat lucht je vervoeren

In de keuken is de afzuigkap vaak het enige onderdeel dat van een afzuiginstallatie te zien is. Helaas wordt daardoor vaak weinig aandacht besteed aan de afzuigkanalen. Wij zien dat liever anders. Want een afzuigkanaal is net zo belangrijk als de afzuiginstallatie zelf.

Houd je afzuigkanalen gezond

Voor de mens zijn een gezond hart en aderen cruciaal voor een goede gezondheid. In de horeca geldt dit principe ook: een goede afzuigkap met de juiste afzuigkanalen zijn essentieel voor een commerciële grootkeuken. De afzuigkap is het hart en de afzuigkanalen zijn de aderen. De één kan niet zonder de ander om warmte en vervuilde lucht goed af te voeren.

Functie of uiterlijk? Allebei!

Hoeveel of juist hoe weinig ruimte er ook is, wij zorgen voor een passend ontwerp. Technisch, maar ook esthetisch. Een goed ontwerp en gebruik van de juiste materialen kan je afvoerkanalen omtoveren. Van onopvallend tot eyecatcher. Wij maken het voor je. 

Afzuigkanalen renoveren

Is iets niet stuk, dan gaan we het ook niet vervangen. Zo simpel is dat. Maar ben je het uiterlijk van de afzuigkanalen zat of past het niet meer bij het interieur of de huisstijl? Dan kunnen we ze natuurlijk ook renoveren.
We helpen je graag de mooiste en beste oplossing voor jou te vinden.

Afzuigkanalen onderhouden

Reinigen

Afzuigkanalen hebben onderhoud nodig. Je moet ze bijvoorbeeld regelmatig laten schoonmaken door een specialist. Dit voorkomt niet alleen gezondheidsproblemen, maar ook brand. Bovendien blijft je alles efficiënt werken, wat energiekosten bespaart.

Onderhoudstips

  • Zorg dat vetvangfilters altijd in je afzuigkap geplaatst zijn
  • Laat minimaal 1x per jaar een grondige inspectie uitvoeren

Onderhoud uitbesteden?

Wil je geen omkijken hebben naar je afzuigkanalen, dan is ons onderhoudscontract iets voor jou. Daarmee zorgen we ervoor dat de afzuigkanalen tijdig onderhouden worden en altijd optimaal presteren. 

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Maatwerk
oplossingen

Wij kijken altijd naar jouw unieke situatie en leveren een oplossing op maat. De meest fraaie en bijzondere toepassingen realiseerden we in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deskundige
plaatsing

Onze monteurs zijn ervaren en professioneel. Zij installeren de oplossing op een deskundige manier, waarbij ze ook altijd rekening houden met de brandveiligheid.

Landelijke service- en storingsdienst

Onze deskundige monteurs worden door ons getraind en opgeleid. Ze wonen strategisch verspreid door heel Nederland.

Updates ontvangen? Meld je aan!