Contact

Airconditioning

De ruimte koelen, een koud kunstje

Een aangename temperatuur en frisse lucht zijn in elke ruimte van wezenlijk belang. Het is niet prettig om ergens lang te zijn als het te warm, te koud of te benauwd is. Met de juiste airconditioning installatie of koelmachine is en blijft de temperatuur comfortabel. Wat zich ook in de ruimte afspeelt.  

Ontspannen of inspannen?

De activiteiten die zich in een ruimte afspelen. Het aantal mensen dat zich daarin bevindt. De buitentemperatuur. Allemaal hebben ze invloed op de temperatuur in de ruimte, en vooral hoe die moet zijn. Wij helpen je graag bij het optimaal beheersen van het binnenklimaat door middel van airconditioning. Wat de omstandigheden ook zijn. 

Ruime keuze in airconditioning en koelmachines

Mitsubishi Heavy Industries, dat is ons favoriete merk voor airconditioning installaties en koelmachines. Maar we zijn er niet mee getrouwd. Daarom kunnen we elk merk leveren, installeren, repareren en onderhouden.

Airco voor horeca, sportscholen, kantoren en meer

We zijn begonnen in de horeca en nog steeds zijn we in deze branche het meest actief. Dat is niet voor niks, want in de horeca is de kwaliteit van lucht enorm belangrijk. Maar ook op andere locaties staan we vanzelfsprekend voor je klaar. We zijn gespecialiseerd in airco voor horeca, sportscholen, kantoren en scholen.

Airco vervangen

De ontwikkeling van airconditioners gaat heel snel. Er is veel keuze voor elk budget. Oude installaties kunnen wij saneren en vervangen door moderne, betrouwbare en energiezuinige modellen. Steeds vaker zijn installaties door hun groene energielabel subsidiabel. Wij helpen je graag bij het maken van de keuze voor jou.

Airco onderhouden

Reinigen

Airconditioning installaties en koelmachines hebben onderhoud nodig. Regelmatig reinigen voorkomt allerlei ziekten en allergieën, zoals het ‘sick building syndroom’.

Onderhoudstip

Laat 1x per jaar je airco goed onderhouden. Zo ben je zeker van schone lucht en een laag energieverbruik. Bovendien voorkom je ook storingen en vroegtijdige slijtage van onderdelen of het hele systeem. 

Onderhoud uitbesteden?

Wil je geen omkijken hebben naar je airco of koelsysteem, dan is ons onderhoudscontract iets voor jou. Daarmee zorgen voor tijdig onderhoud zodat alles als een zonnetje blijft lopen.

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Maatwerk
oplossingen

Wij kijken altijd naar jouw unieke situatie en leveren een oplossing op maat. De meest fraaie en bijzondere toepassingen realiseerden we in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deskundige
plaatsing

Onze monteurs zijn ervaren en professioneel. Zij plaatsen de airco op een deskundige manier, waarbij ze ook altijd rekening houden met de brandveiligheid.

Landelijke service- en storingsdienst

Onze deskundige monteurs worden door ons getraind en opgeleid. Ze wonen strategisch verspreid door heel Nederland.

Updates ontvangen? Meld je aan!