Contact

Ontgeuringsinstallatie horeca

Geen geur. Geen gezeur!

Reken voor eens en altijd af met vieze en schadelijke dampen in de keuken. 
Een ontgeuringsinstallatie voor de horeca levert schone en geurloze lucht op de werkplek en in de nabije omgeving

Voorkom stankoverlast door geurreductie

Er zijn veel redenen om als horecazaak aan geurreductie te doen. Allereerst zorgen vervelende geuren uit de keuken voor een minder fijne gastervaring. Of misschien moet je stankoverlast beperken vanwege een milieuverordening? Ook kan stankoverlast ervoor zorgen dat je jouw horecaonderneming niet kan vestigen op de plaats waar jíj dat wilt. Denk aan een winkelcentrum of het centrum van een oude binnenstad. Gemeenten willen niet alleen stankoverlast door horeca voorkomen, maar stellen vaak ook eisen aan het straatbeeld. Zo worden bijvoorbeeld afzuigkanalen aan de gevels vaak verboden om het historische karakter van de panden te behouden. Met onze ontgeuringsinstallaties zijn deze problemen verleden tijd.

Wat doet een ontgeuringsinstallatie?

Een ontgeuringsinstallatie voor de horeca verwijdert geuren uit de afvoerlucht en zet dit om in frisse, schone lucht. Intensieve geurreductie is met name bij hout gestookte pizzaovens onmisbaar vanwege de roet, verbrandingsgassen en vonkjes die vrijkomen. Afvoerlucht 100% geurloos maken is technisch (nog) niet haalbaar. Maar geuroverlast wordt wel tot het absolute minimum beperkt.

 

Investeer nu met subsidie

De overheid stimuleert de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen via de MIA of Vamil subsidieregelingen. Wij adviseren je hier graag over.

Ontgeuringsinstallatie onderhouden

Reinigen

Een ontgeuringsinstallatie moet je regelmatig schoonmaken. Zo moeten zakkenfilters en actieve koolcilinders tijdig worden vervangen. Hoe vaak dit moet verschilt per keuken. 

Onderhoudstips

Maak de grove filters of voorfilters van de ontgeuringsinstallatie minimaal 1x per maand schoon.

 

Onderhoud uitbesteden?

Wil je geen omkijken hebben naar jouw systeem, dan is ons onderhoudscontract iets voor jou. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw systeem up-to-date blijft en als een zonnetje loopt.

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Maatwerk oplossingen

Wij kijken altijd naar jouw unieke situatie en leveren een oplossing op maat. De meest fraaie en bijzondere toepassingen realiseerden we in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deskundige plaatsing

Onze monteurs zijn ervaren en professioneel. Zij installeren de oplossing op een deskundige manier, waarbij ze ook altijd rekening houden met de brandveiligheid.

Landelijke service- en storingsdienst

Onze deskundige monteurs worden door ons getraind en opgeleid. Ze wonen strategisch verspreid door heel Nederland.

Updates ontvangen? Meld je aan!