Contact

Afzuigkap Horeca

De eyecatcher in de keuken

In de keuken gebeurt veel tegelijk en het krioelt er van de mensen. Je wilt daar dus de meest optimale werkomstandigheden creëren én bescherming bieden aan je medewerkers. Tegelijk moet je ervoor zorgen dat de keuken zo schoon mogelijk blijft. Het is dus belangrijk om de juiste afzuigkap voor je horecakeuken te kiezen. 

Wat doet een horeca afzuigkap?

Of je nu kiest voor een afzuigkap of inductiekap voor een restaurant, kantine of industriële keuken: geuren, dampen, vet en rook tijdens het bereiden van voedsel moeten effectief en veilig afgevoerd worden. Daarom voldoen al onze afzuigkappen aan brandveiligheid en HACCP normen. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardig RVS, waardoor ze duurzaam en eenvoudig te reinigen zijn. Onze afzuigkappen voor de horeca kennen veel extra opties, zoals diverse soorten geïntegreerde verlichting, 2-traps HR vetvangfilters en vetladen. 

Horeca afzuigkappen op maat

Heb je speciale wensen of juist uitdagende omstandigheden voor een horeca afzuigkap? Naast standaardmodellen leveren wij ook afzuigkappen en inductiekappen op maat. Deze worden door onze specialisten ontworpen en geproduceerd. Om het helemaal af te maken kunnen we de afzuigkap ook poedercoaten zodat het helemaal past bij het interieur of de huisstijl van de locatie.

Afzuigkap vervangen

Met een afzuigkap die tot 20 jaar mee kan gaan, kan het verleidelijk zijn om te besparen op een nieuwe. Maar bij gebruik van een oudere afzuigkap treedt een aanzienlijk energieverlies op. Bovendien zijn oudere modellen minder efficiënt in het verwijderen van geuren en rook uit de keuken. Een nieuwe en efficiënte afzuigkap is in veel gevallen voordelig in gebruik en bespaart jarenlang energiekosten. We denken hierover graag met je mee.

Afzuigkap onderhouden

Reinigen

Een afzuigkap heeft onderhoud nodig. Je moet hem bijvoorbeeld regelmatig schoonmaken. Dit voorkomt niet alleen gezondheidsproblemen, maar ook brand. Bovendien blijft je systeem efficiënt werken, wat energiekosten bespaart

Onderhoudstips

  • Reinig minimaal 3x per week de vetvangfilters met de afwasmachine.
  • Inspecteer 1x per week de binnenkant van je afzuigkap en verwijder vetaanslag
  • Zorg dat je verzekeringsdekking geen gevaar loopt en laat jaarlijks een grondige inspectie uitvoeren

Onderhoud uitbesteden?

Wil je geen omkijken hebben naar je afzuigkap, dan is ons onderhoudscontract iets voor jou. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw afzuigkap tijdig onderhouden wordt. En als een zonnetje blijft lopen.

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Maatwerk
oplossingen

Wij kijken altijd naar jouw unieke situatie en leveren een oplossing op maat. De meest fraaie en bijzondere toepassingen realiseerden we in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deskundige
plaatsing

Onze monteurs zijn ervaren en professioneel. Zij installeren de oplossing op een deskundige manier, waarbij ze ook altijd rekening houden met de brandveiligheid.

Landelijke service- en storingsdienst

Onze deskundige monteurs worden door ons getraind en opgeleid. Ze wonen strategisch verspreid door heel Nederland.

Updates ontvangen? Meld je aan!