Contact

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze site van Arco Luchttechniek (www.arcoluchttechniek.nl) is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Arco Luchttechniek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Deze site bevat links naar andere internetsites. Arco Luchttechniek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Arco Luchttechniek worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Privacy statement

Arco Luchttechniek verzamelt en verwerkt gegevens van bezoekers van deze website. Deze gegevens kunnen door Arco Luchttechniek en aan haar verbonden bedrijven worden gebruikt om webstatistieken te ontwikkelen. De door de bezoekers van deze website verstrekte gegevens kunnen ook door Arco Luchttechniek en aan haar verbonden bedrijven of toeleveranciers worden gebruikt om contact met bezoekers op te nemen of om deze producten en diensten aan te bieden (tenzij een bezoeker van de website aan Arco Luchttechniek heeft aangegeven geen contact te willen en aanbiedingen niet op prijs te stellen).

Arco Luchttechniek zal zich bij het verzamelen en verwerken van de gegevens houden aan de regelgeving op het gebied van privacy, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Arco Luchttechniek zal redelijke maatregelen nemen teneinde te trachten de verzamelde persoonsgegevens te beschermen.

Arco Luchttechniek is gerechtigd dit privacy statement te wijzigen.