Contact

Afzuiginstallaties horeca

Goede afzuiging is in de horeca onmisbaar

In de horeca is goede afzuiging onmisbaar. Vervuilde lucht is namelijk niet alleen schadelijk voor de gezondheid van personeel. Het kan ook een negatieve invloed hebben op de gastbeleving. Een goede afzuiginstallatie voert de vervuilde keukendampen veilig en hygiënisch af. 
Bij goed onderhoud gaan afzuiginstallaties voor de horeca vele jaren mee.

Professionele afzuiging in grootkeukens

In horecakeukens en grootkeukens is afzuiging enorm belangrijk. Tijdens het kookproces komen geuren, vet en roetdeeltjes vrij. Die wil je veilig en hygiënisch afvoeren, zodat je personeel en gasten er zo min mogelijk last van hebben. Bovendien wil je brandgevaar voorkomen. Wij zorgen voor een veilige, stankvrije keuken met een professionele afzuiginstallatie op maat.

Grillige omstandigheden

Houtskoolapparatuur is de laatste jaren steeds populairder geworden. Denk aan de Josper Grill, Mi Brasa, Green Egg of houtskoolgrill. Heb je zulke apparatuur, dan heb je voor deze hoge concentratie rook en vet een specifieke oplossing nodig. Dit geldt voor zowel de afzuigkap als het afzuigkanaal. Onze specialisten helpen je graag met een optimaal ontwerp en brandveilige installatie voor jouw situatie.

Afzuigsysteem met warmteterugwinning

Zorgen voor een gezonde en prettige werkomgeving met een professioneel afzuigsysteem is al een hele investering op zich. Daarom extra fijn als je kunt besparen op je energiekosten, nietwaar? Een warmteterugwinsysteem doet precies dat, door restwarmte te hergebruiken om andere ruimtes te koelen of te verwarmen. Goed voor de energierekening en voor het milieu.

Lees meer over warmte terugwinning >

Afzuiginstallatie vervangen

Een nieuwe afzuiginstallatie aanschaffen is geen kleine investering. Maar wel de beste investering als het om brandveiligheid gaat. Daar ga je natuurlijk geen concessies in doen. Wil je daarnaast flink op je energierekening besparen? Met een warmteterugwinsysteem maak je een energiecentrale van je keuken. We vertellen je er graag meer over.

Afzuiginstallatie onderhouden

Reinigen

Een afzuiginstallatie heeft onderhoud nodig. Je moet bijvoorbeeld regelmatig de kanalen, filters en ventilatoren schoonmaken. Dit voorkomt niet alleen gezondheidsproblemen, maar ook brand. Bovendien blijft je systeem efficiënt werken, wat energiekosten bespaart.

Onderhoudstips

  • Maak altijd gebruik van vetvangfilters in je afzuiginginstallatie
  • Zorg dat je verzekeringsdekking geen gevaar loopt en laat jaarlijks een grondige inspectie uitvoeren

Onderhoud uitbesteden?

Wil je geen omkijken hebben naar je afzuiginstallatie, dan is ons onderhoudscontract iets voor jou. Daarmee zorgen we ervoor dat de installatie tijdig onderhouden wordt en altijd optimaal presteert.

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Maatwerk
oplossingen

Wij kijken altijd naar jouw unieke situatie en leveren een oplossing op maat. De meest fraaie en bijzondere toepassingen realiseerden we in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deskundige
plaatsing

Onze monteurs zijn ervaren en professioneel. Zij installeren de oplossing op een deskundige manier, waarbij ze ook altijd rekening houden met de brandveiligheid.

Landelijke service- en storingsdienst

Onze deskundige monteurs worden door ons getraind en opgeleid. Ze wonen strategisch verspreid door heel Nederland.

Updates ontvangen? Meld je aan!