Contact

Klimaat- en regeltechniek

Totale controle over je binnenklimaat

De verwarming een graadje hoger. De airco een standje lager. Of wat extra frisse lucht.
Je regelt het in een handomdraai met een klimaatbeheersysteem.  

Wat is een klimaatbeheer systeem?

Voor een prettig binnenklimaat in je horecaonderneming, wil je makkelijk je luchtbehandeling installatie of ventilatiesysteem kunnen bedienen. Een klimaatbeheersysteem maakt dat mogelijk. Voor elke wens en budget hebben wij een passende oplossing. Standaard of geheel naar je wensen gemaakt. 

Krijg nóg meer gedaan met een bedrijfsbeheersysteem

In samenwerking met onze partner Oudotronic leveren wij een zelfontwikkeld bedrijfsbeheersysteem. Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en modulair op te bouwen. Zo kan je naast klimaatbeheersing, ook de bediening van verlichting en kassasystemen eraan toevoegen. Dit systeem is zowel analoog als digitaal beschikbaar. Kies je voor digitaal dan kan je het systeem overal via internet bedienen. Wel zo makkelijk! 

Klimaatbeheersysteem upgraden of vervangen

Heb je een wat ouder klimaatbeheersysteem? Het kan de moeite waard zijn om deze te upgraden zodat ‘ie efficiënter werkt. Wil je ‘m vervangen door een moderne of op maat gemaakte versie, dan denken hierin graag met je mee.

Klimaatbeheersysteem onderhouden

Reinigen

Je klimaatbeheersysteem heeft onderhoud nodig. De bedieningspanelen zijn namelijk een bron van bacteriën. Haal er dus regelmatig een doekje over.  

Onderhoudstips

Een klimaatbeheersysteem draait op software. Je moet het dus laten updaten. Dit voorkomt ontregeling en uitval. Bovendien blijft je systeem zo efficiënt werken, wat scheelt in de energiekosten.

Onderhoud uitbesteden?

Wil je geen omkijken hebben naar jouw klimaatbeheersysteem, dan is ons onderhoudscontract iets voor jou. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw systeem up-to-date blijft en als een zonnetje loopt.

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Maatwerk oplossingen

Wij kijken altijd naar jouw unieke situatie en leveren een oplossing op maat. De meest fraaie en bijzondere toepassingen realiseerden we in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deskundige plaatsing


Onze monteurs zijn ervaren en professioneel. Zij installeren de oplossing op een deskundige manier, waarbij ze ook altijd rekening houden met de brandveiligheid.

Landelijke service- en storingsdienst

Onze deskundige monteurs worden door ons getraind en opgeleid. Ze wonen strategisch verspreid door heel Nederland.

Updates ontvangen? Meld je aan!