Contact

Maatwerk oplossingen

Wanneer je iets bijzonders nodig hebt

Ben je op zoek naar een luchtoplossing op maat? Een mooie uitdaging voor een maatwerk systeem dat aan jouw specifieke wensen en behoeften voldoet gaan wij niet uit de weg!

Wat onze maatwerk oplossingen kenmerkt

Uiteraard mogen onze ontwerpen niets afdoen aan de kwaliteit en functionaliteit van de systemen. Het klimaat in jouw pand komt altijd op de eerste plaats. Maar het oog wil ook wat! Door onze ervaring, flexibele opstelling en luisterend oor vinden we altijd een passende oplossing. De meest fraaie en bijzondere toepassingen hebben wij in samenwerking met de opdrachtgever gerealiseerd. We bekijken graag jouw unieke situatie.

KFC Spijkernisse project

KFC Spijkernisse is de eerste Nederlandse vestiging met een gasloze HVAC installatie. Deze afzuiginstallatie zorgt voor een doelmatige ontgeuring en een emissiereductie van meer dan 70%. Voor een optimaal comfort in de keuken is een afzuigkap met triple inductie geplaatst. De twee HR WTW luchtbehandelingsunits zorgen voor een rendement die hoger is dan 94% en is subsidiabel. Daarnaast zijn er 3 HR luchtwarmtepompsystemen gemonteerd en alle bediening kan op afstand geregeld worden. Na de installatie is het energieverbruik van deze vestiging door deze toepassing aanzienlijk gedaald.

Deze bedrijven gingen je al voor

Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Maatwerk oplossingen

Wij kijken altijd naar jouw unieke situatie en leveren een oplossing op maat. De meest fraaie en bijzondere toepassingen realiseerden we in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deskundige plaatsingOnze monteurs zijn ervaren en professioneel. Zij installeren de oplossing op een deskundige manier, waarbij ze ook altijd rekening houden met de brandveiligheid.

Landelijke service- en storingsdienst

Onze deskundige monteurs worden door ons getraind en opgeleid. Ze wonen strategisch verspreid door heel Nederland.

Updates ontvangen? Meld je aan!