Airconditioning

Arco Luchttechniek levert en monteert al meer dan veertig jaar airconditioners en koelmachines volgens het F-gassen beleid

Wij installeren losse airco-units voor een enkele ruimte of grotere systemen voor bijvoorbeeld uw restaurant, kantoor, of hotel. Oude installaties kunnen wij saneren en vervangen door moderne, betrouwbare en energiezuinige modellen. Ons doel is altijd om samen met onze opdrachtgever(s) de wensen in te vullen en optimaal, aangenaam en efficiënt werkende installatie te realiseren.

De ontwikkeling van airconditioners gaat heel snel, er is veel keuze voor elk budget. Steeds vaker zijn installaties door hun groene energielabel subsidiabel. Wij bieden u het juiste advies voor een betrouwbaar en aangenaam klimaat.

Onderhoud is bij een airconditioner en koelsystemen van luchtbehandelingskasten belangrijk. Slecht of geen onderhoud kan aanleiding geven tot allerlei ziekten en allergieën, het zogenaamde sickbuildingsyndroom.

Wij werken bij voorkeur met Mitsubishi Heavy Industries, maar kunnen desgewenst elk merk leveren, installeren, repareren en onderhouden.
Arco Luchttechniek zorgt in heel Nederland voor alle voorkomende werkzaamheden aan airconditioners en koeltechnische installaties.

  • airconditioning hotel
  • koelinstallatie airconditioning
  • warmtepomp airconditioning
  • afzuigkanaal airconditioning

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u nog verder worden geïnformeerd of wilt u een persoonlijke afspraak maken, dan kunt u een mail sturen naar info@arcoluchttechniek.nl of bellen naar: 0226 – 35 37 44