geurreductie installatie

Geen geur, geen gezeur!

We willen allemaal dat afzuiglucht uit de keuken niets anders is dan pure, schone lucht. Soms moet het zelfs vanwege bijvoorbeeld een milieuverordening en soms kunt u uw horecaonderneming niet vestigen op de plaats waar ú dat wilt. In een drukbezocht winkelcentrum bijvoorbeeld of in het centrum van de oude binnenstad.

Want naast geuroverlast en warme afzuiglucht stellen lokale overheden ook vaak eisen aan het straatbeeld en verbieden bijvoorbeeld afzuigkanalen aan de gevels. 100% geurloos is technisch (nog) niet haalbaar, maar we kunnen wel al een heel eind komen. Zodanig dat de kans op geuroverlast tot het absolute minimum beperkt wordt.

Elke situatie is op zichzelf uniek, en vraagt om een op maat gesneden ontwerp. Arco Luchttechniek heeft met haar jarenlange ervaring door heel Nederland, altijd een passende oplossing voor uw emissieoverlast of het maximaal reduceren daarvan.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u nog verder worden geïnformeerd of wilt u een persoonlijke afspraak maken, dan kunt u een mail sturen naar info@arcoluchttechniek.nl of bellen naar: 0226 – 35 37 44