Afzuiginstallaties Horeca & Grootkeukens

AFZUIGINSTALLATIE HORECA

Een afzuiginstallatie zuigt vervuilde lucht af en zorgt daarmee voor een prettig en gezond werkklimaat. Arco Luchttechniek ontwerpt, bouwt, onderhoudt en renoveert al decennia lang complete afzuiginstallaties. Geen keuken is te klein of te groot.

Apparatuur op houtskool is de laatste jaren sterk in opkomst. Zoals bijvoorbeeld de Josper , Mi Brasa, Green Egg of houtskool grill. Deze apparatuur vraagt ( vereist ) een eigen specifieke oplossing. Niet alleen de afzuigkap, maar ook het afzuigkanaal. Arco Luchttechniek zorgt voor een optimaal ontwerp en brandveilige installatie.

Afhankelijk van uw wensen, bouwkundige mogelijkheden of de wettelijke normen ter plaatse, voorzien wij de installatie van een hoogwaardig filter- en ontgeuringsysteem. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de afzuiginstallatie deel uit te laten maken van een efficiënt warmte-terugwinsysteem. Informeer naar de mogelijkheden.
  • eilandkap horeca
  • afzuigkap en ventilatie horeca
  • afzuigsysteem horeca
  • afzuigsysteem horeca met kanaal
 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u nog verder worden geïnformeerd of wilt u een persoonlijke afspraak maken, dan kunt u een mail sturen naar info@arcoluchttechniek.nl of bellen naar: 0226 – 35 37 44